Navodila in pomoč uporabnikom

Izmera, montaža žaluzij

ŽALUZIJA PO STEKLU

Okno, na katerega boste namestili žaluzijo, morate na notranji strani izmeriti po širini ter višini. Meriti je potrebno stekleno mero – razdaljo med notranjimi robovi krila okna. Glejte sliko, naša mera na sliki je 785mm.

 

Globina profila okna mora meriti minimalno 15 mm. Nanjo se privijejo nosilci in “kocke”.

Stekleno mero okna izmerite po širini na treh mestih: spodaj, na sredini, zgoraj. Zabeležite si vse tri dimenzije, nato pa najmanjšo izmed njih v milimetrih vpišite v kvadratek; širina.

Priporočamo, da izmerjeni širini odštejete 2 mm. Montaža žaluzije bo zato manj tvegana.

Enako izmerite višino stekla, kjer ni potrebno nič odbijati.

 Podane mere so končne mere izdelane žaluzije.

Montaža žaluzij

1. PRITRDITEV NOSILCA

Za žaluzije do širine 130cm pritrdite dva nosilca, za širše žaluzije pa še dodatni nosilec na sredini žaluzije. Pri pritrditvi nosilca edino pazite,da nosilca ne pritrdite na mesto,kjer se na žaluziji nahajajo mehanizmi.

Dovolj je, da stropni nosilec privijete z enim vijakom v sredini, bočni nosilec pa potrebuje za pritrditev dva vijaka.

2. NASTAVITEV ŽALUZIJE IN ZAPENJANJE NOSILCEV

Odpnite ročke na nosilcih in vstavite zgornji profil žaluzije in zapnite ročke

3. PRITRDITEV NAPENJALCEV VODIL IN NAPENJANJE

Vrvico vstavite v ploščico(bele ali rjave barve). Spodaj naredite vozelj,v drugo luknjico vstavite vijak in privijete na spodnji profil okna,takoj pod steklom. Višek vrvice lahko odrežete.

4. SPOJITEV PALICE IN PREGIBNEGA VRETENA

Spojimo palico in pregibno vreteno(zareza na zarezo) in preko potegnete pvc pušo. Pritrdimo še držalo palice, na rob okvirja.

5. NAMESTITEV ZVONČKA

Na vrvico namestimo zvonček tako, da vrvice potegnemo skozi zvonček, z vrvicami naravnamo žaluzijo in naredimo vozelj,ki ga zvonček skrije.

Navodila za nakupovanje

Po spletni trgovini lahko poljubno brskate in raziskujete ponudbo. Za iskanje določenega izdelka lahko v polju Iščem… na levi vpišete naziv izdelka in pritisnete Enter. Prikazali se bodo vsi izdelki, ki vsebujejo iskani naziv.

Vsi izdelki so razvrščeni v kategorije, ki so prikazane na levi. S klikom na želeno kategorijo, se bo prikazal seznam ali podskupina izdelkov.

S klikom na sliko izdelka se ta poveča. Klik na naziv izdelka pokaže podrobnosti o izdelku. Vsak izdelek ima prikazano prodajno ceno z DDV.

Ko najdete želeni izdelek, ga morate dodati v nakupovalno košarico. Najprej nastavite naročeno količino izdelka. Privzeto je nastavljena količina 1. To lahko spremenite s klikom na gumbka + ali minus ali pa v vnosno polje vnesete želeno količino. Pri nekaterih izdelkih lahko izbirate še barvo, dolžino, itd. Ko ste vse nastavili, kliknite na gumb V košarico. Izdelek se bo dodal v nakupovalno košarico, kar boste videli v oknu Nakupovalna košarica na desni. Na ta način dodajte vse izdelke, ki jih želite kupiti. Pri nakupovanju je določen najmanjši znesek nakupa 10,00€ in znesek, nad katerim ni potrebno plačati stroškov pošiljanja – 50,00€. To lahko s pridom izkoristite.

Translate »